МАЗМҰНЫ
Кіріспе ...........................................................................................................................4
І. Әдебиеттерге шолу
Адам денсаулығына зиянды тағамдарды анықтау................................................5
Зиянды тағамдарының қысқаша тарихы ...............................................................7
ІІ . Негізгі бөлімі:
2.1 Зиянды тағамдарының құрамы және адам ағзасына әсері .................................8
2.2 Зиянды тағамдардың оң және теріс жақтары .....................................................11
2.3 Зиянды тағамдарды көп қолданғаннан пайда болатын аурулар.......................12
ІІІ. Зерттеу бөлімі:
3.1 Мектеп оқушыларына жүргізілген сауалнама қорытындысы............................13
3.2 Кириешки және Чипсы өнімдеріне және “коко-кола” сусынына сапалық реакция...........................................................................................................................13
3.3 Қазақ тағамтану академиясының зерттеу қорытындылары................................15
Қорытынды ....................................................................................................................16
Қолданылған әдебиеттер тізімі ...................................................................................19