Ұзақ мерзімді жоспар бөлімі:
4 В –Бөлім. Тамақтану мәдениетіМектеп: «Горный негізі мектебі» КММ
Күні: 16.10.2020 жМұғалімнің аты-жөні:Жакенова Роза Мейрамовна
Сынып: 7Қатысқандар саны:25
Қатыспағандар саны: 0
Сабақ тақырыбыҚазақтың ұлттық тағамдары.
Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары (оқу бағдарламасына сілтеме)7.2.4.2
Әлем халықтарының және ұлттық тағамдардың жасалу технологияларын зерделеу және қолдану.
Сабақ мақсаттары
(SMARTмақсаттар бойынша»
- Specific -нақты,
Measurable –өлшене білетін,
Action-oriented –әрекетке негiзделген,
Realistic –қол жетiмдi,
Time- уақыт•Барлық оқушылар: Әлем халықтарының және ұлттық тағамдардың әзірлеу технологиясымен танысу және практика кезінде жасау.
•Оқушылардың басым бөлігі:Әлем халықтарының және ұлттық тағамдардың әзірлеу технологиясымен зерделейді
•Кейбір оқушылар:Әлем халықтарының және ұлттық тағамдардың әзірлеу технологиясын практика кезінде жасайды.
Қазақтың ұлттық тағамдары
Полная версия материала